Microsoft-logo-white-400x104

Szolgáltatásban gondolkozz, ne termékben!

A Microsoft szolgáltatói licencszerződés (SPLA) azoknak a szolgáltatóknak, üzemeltetőknek és szoftvergyártóknak szól, akik a legfrissebb Microsoft szoftvertermékekkel szeretnék a szolgáltatást nyújtani ügyfeleik számára. Havidíjas, jelentés/használat alapú elszámolás, rendkívül kedvező árú licenszkonstrukció és folyamatos szoftverkövetés.

MIT TARTALMAZ? SPLA

Windows szerver

Windows szerver

Az operációs rendszer, amely összeköti a földi környezeteket az Azure szolgáltatásokkal, lehetővé téve a hibrid megoldásokat, hogy maximalizálhasd a meglévő beruházásaidat.

Exchange szerver

Exchange szerver

Dolgozz intelligensen az üzleti szintű levelezéssel és naptárkezeléssel. Az Exchange segítségével kezelheted e-mailjeidet, naptáraidat, feladataidat és névjegyeidet, valamint támogatja a mobil- és webalapú hozzáférést is.

Office csomag

Office csomag

A jól ismert Word, Excel, PowerPoint, Outlook programok biztosítják a munkavégzéshez szükséges alapeszközöket, de fontos, hogy ez a megoldás jóval több ennél. A Microsoft 365 alkalmazásaival bármely vállalkozás modern, versenyképes munkahellyé válhat.

SQL szerver

SQL szerver

A Microsoft relációsadatbázis-kezelő rendszere, amely iparág vezető teljesítményével és biztonságával segít eligazodni strukturált vagy strukturálatlan adatbázisodban.